9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı, 14 – 17 Şubat 2024
Değerli Katılımcılar,
9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı, 14 – 17 Şubat 2024 tarihinde Antalya Sueno Deluxe Belek Otelde gerçekleşti.
Çalıştayla ilgili detaylı bilgi, fotoğraflar ve sunumlar bu sayfada online edilmiştir.
Son güncelleme tarihi: 27.02.2024 - 13:59
Sunumlar
9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı dahilinde yapılan sunumlar, katılımcıların vermiş oldukları izin doğrultusunda aşağıda indirmeye sunulmuştur.
9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı Kitabı
SUYMERBIR
Kitabı PDF olarak indirmek için tıklayın.
PDF
Su Ürünleri Sektörünün Sürdürülebilir Gelişiminde FAO – Türkiye İşbirliği
Ayşegül SELIŞIK
FAO
Balıkçı Barınaklarının Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılması
Doç. Dr. Mahir KANYILMAZ
Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü
Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanlığı
Daire Başkanı
Türk Somonunun Besin Değeri: Norveç Somonu Karşılaştırması, Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Prof. Dr. Hülya TURAN
Sinop Üniversitesi
Su Ürünleri Fakültesi
Kapalı Devre Sistemleri
Okan ÖZTÜRK