9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı, 14 – 17 Şubat 2024

Değerli Katılımcılar,

9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı, 14 – 17 Şubat 2024 tarihinde Antalya Sueno Deluxe Belek Otelde gerçekleşti.

Çalıştayla ilgili detaylı bilgi, fotoğraflar ve sunumlar bu sayfada online edilmiştir.

Son güncelleme tarihi: 27.02.2024 – 13:59

Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği

Sunumlar

9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı dahilinde yapılan sunumlar, katılımcıların vermiş oldukları izin doğrultusunda aşağıda indirmeye sunulmuştur.

Su Ürünleri Sektörünün Sürdürülebilir Gelişiminde FAO – Türkiye İşbirliği

Ayşegül SELIŞIK
FAO

Balıkçı Barınaklarının Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde Kullanılması

Doç. Dr. Mahir KANYILMAZ
Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü
Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanlığı
Daire Başkanı

Türk Somonunun Besin Değeri: Norveç Somonu Karşılaştırması, Pişirme Yöntemlerinin Etkisi

Prof. Dr. Hülya TURAN
Sinop Üniversitesi
Su Ürünleri Fakültesi

Kapalı Devre Sistemleri

Okan ÖZTÜRK

Fotoğraflar