9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı – 14 – 17 Şubat 2024
Değerli Katılımcılar,
Tüm ülkeyi yasa boğan, yaşanılan deprem felaketinden ötürü 15 – 18 Şubat 2023 tarihinde Mardan Palace Otel’de düzenlenecek olan 9. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı, aynı yıl içerisinde ve bir sonraki sene Mardan Palace otelde müsaitlik bulunmamasından dolayı 14 – 17 Şubat 2024 tarihinde Antalya Sueno Deluxe Belek Otelde yapılmasına karar verilmiştir.
Bununla birlikte, acentaya haber verilerek kayıt yaptıranların kayıtlarının yenilenmesine, birliğimizin ve üreticilerimizin fazla zarara uğramaması için toplu olarak rezervasyonlarının devam ettirilmesine, sektörde yer alan üreticilerin ve sektör paydaşlarının rezervasyonlarının iptal edilmemesi önemlidir.
Ülkemizdeki piyasa ve ekonomik koşullar ve 1 yıl erteleme süreci oluşmasından kaynaklı fiyatları güncelleme zorunluluğu doğmuştur. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi aşağıda verilmiştir.
Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği
14 – 17 Şubat 2024 tarihi için 2023 yılı için Ana Otelde ödemelerini yaparak, kesin rezervasyon gerçekleştiren katılımcılar için geçerli olacak güncel fiyatlar aşağıdaki gibidir:
İki kişilik odada kişi başı gecelik fiyat | Tek kişilik odada kişi başı gecelik fiyat | Üç kişilik oda fiyatı gecelik |
---|---|---|
€ 130 | € 200 | € 355 |
3 gece kişi başı paket | 3 gece paket fiyatı | 3 gece paket fiyatı |
€ 390 | € 600 | € 1065 |
Mevcutta Ana Otel’de ödemelerini gerçekleştirerek kesin rezervasyon yapan katılımcıların ödemiş oldukları Türk Lirası bakiyeleri Euro’ya çevrilerek rezervasyonları devam edecektir. İptal etmek veya devam etmek isteyen katılımcılar için Acenta’ya son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 tarihidir. Bu tarihten sonra iptal ve iade talebi alınmayacak olup, mevcuttaki rezervasyonlarını arama yaptıkları gündeki güncel Banka satış kuru üzerinden yapacaklardır. Güncel fiyatlar üzerinden oluşan fiyat farkını 30.11.2023 tarihine kadar katılımcılar aşağıda belirtilen EURO hesabına Acentanın katılımcılara vermiş olduğu Euro tutar karşılığı hesaplarına geçecek şekilde gerçekleştireceklerdir.
Yukarıda verilmiş fiyatlar sadece Ana Otel’de ödemelerini yaparak kesin rezervasyon işlemini gerçekleştiren katılımcılar için geçerli olacaktır.
Yan konaklama için kayıt gerçekleştiren misafirler Acenta ile iletişime geçerek güncel fiyat bilgilerini almaları yine önceki rezervasyonlarının Banka satış güncel kurları üzerinden tutarlarını öğrenerek kalan bakiyeleri tamamlamak koşulu ile rezervasyonlarını güncelleyebileceklerdir.
Acentada bulunan TL bakiyelerinin Euro karşılığını öğrenmek ve odaları tekrar revize etmek için daha önceden kayıt işlemini tamamlamış katılımcıların Acenta ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Çok fazla katılım gerçekleşeceğinden ötürü geri dönüşler konusunda anlayışınız rica edilmektedir.
Rezervasyonunu gerçekleştirmiş olan misafirler aşağıdaki iletişim bilgilerinden Acente yetkilisine ulaşabilirler:
Yetkili ismi: Hilal OT
Telefon No: 0549 644 68 67
Mail: rezervasyon@orjinartravel.com
Yine rezervasyonlarını kesinleştirmiş olan misafirler mevcut rezervasyonlarından oluşan fiyat farklarını aşağıda belirtilen EURO Hesabına gerçekleştirebileceklerdir.
Yeni katılmak isteyen, yeni rezervasyon veya yan konaklamadan Ana Otele geçecek olan katılımcılar aşağıdaki şartlardan rezervasyon yaptıracaklardır. Aşağıdaki fiyatlar 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olacaktır.
İki kişilik odada kişi başı gecelik fiyat | Tek kişilik odada kişi başı gecelik fiyat | Üç kişilik oda fiyatı gecelik |
---|---|---|
€ 170 | € 260 | € 460 |
3 gece kişi başı paket | 3 gece paket fiyatı | 3 gece paket fiyatı |
€ 510 | € 780 | € 1380 |
Banka hesap bilgileri:
Banka | QNB Finansbank |
IBAN | TR74 0011 1000 0000 0089 2657 54 |
Hesap numarası | 89265754 |
Şube adı | DİKMEN |
Şube kodu | 1308 |
Alıcı ismi | ORJİNAR SEYAHAT VE TURİZM LTD. ŞTİ. |
SWIFT kodu | FNNBTRIS |