Skip to content
SUYMERBİR
  • KurumsalExpand
    • HakkımızdaExpand
      • Birlik tüzüğü
      • Faaliyet raporları
    • Yönetim kurulu
    • Denetim kurulu
    • Genel sekreterlik
    • Personel
    • Üye birlikler
  • MevzuatlarExpand
    • Kanunlar
    • Kararlar
    • Yönetmelikler
    • Tüzükler
    • Tebliğler
    • Genelgeler
  • ÇalıştaylarExpand
    • 8. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 7. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 5. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 4. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 3. Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 2. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 1. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
  • MedyaExpand
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Kamu spotları
  • İletişim
SUYMERBİR

SU KİRLİLİĞİ KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ NUMUNE ALMA VE ANALİZ METODLARI TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ

Home / Birliğimizden Haberler / SU KİRLİLİĞİ KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ NUMUNE ALMA VE ANALİZ METODLARI TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ

Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği Numune Alma ve Analiz Metodları Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 7 Ekim 2020 tarih ve 31267 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/10/20201007-5.htm

Yazı dolaşımı

Previous Previous
SU KİRLİLİĞİ KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ İDARİ USULLER TEBLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ
NextContinue
FISHCAP PROJESİ “BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ SEKTÖRÜNÜN DURUMU – AZERBAYCAN” WEBİNAR SANAL ÇALIŞTAYI
Search

Haberler & Gelişmeler

  • REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
  • Kapalı alanda karides yetiştiriciliğine yatırımcı bakış açısı – Bölüm 1
  • Kril bazlı yemler, Çipura larvalarının hayatta kalma oranını arttırıyor
  • Yemlerde kullanılan deniz balıklarının yerine daha sürdürülebilir hammaddeler kullanılabilecek mi?
  • Gökkuşağı Alabalığı’nın bağışıklığında yeni keşif

Son blog yazıları

  • Kril bazlı yemler, Çipura larvalarının hayatta kalma oranını arttırıyor
  • Yemlerde kullanılan deniz balıklarının yerine daha sürdürülebilir hammaddeler kullanılabilecek mi?
  • Gökkuşağı Alabalığı’nın bağışıklığında yeni keşif
  • Kabuklu deniz ürünleri yetiştiriciliğindeki çiftlik koşullarına ışık tutan yeni bir IoT sensörü
  • Fitobiyotikler, yetiştiricikte karşılaşılan enfeksiyonlarla mücadelede sürdürülebilir bir yol olarak umut vaat ediyor

SUYMERBIR

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının desteği ile 2004 yılında kabul edilen 5200 sayılı Tarımsal Üretici Birlikleri Kanunu ile ülkemizde üretici birlikleri kurulmaya başlamıştır.

Facebook Twitter Instagram

Hızlı erişim

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • İletişim

Kaynaklar

  • Mevzuatlar
  • Amaç ve görevler
  • Faaliyet raporları
  • Çalıştaylar

Etkinlikler

  • Etkinlikler
  • Tanıtım faaliyetleri
  • Eurofish Dergisi
  • Yemek tarifleri
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
      • Birlik tüzüğü
      • Faaliyet raporları
    • Yönetim kurulu
    • Denetim kurulu
    • Genel sekreterlik
    • Personel
    • Üye birlikler
  • Mevzuatlar
    • Kanunlar
    • Kararlar
    • Yönetmelikler
    • Tüzükler
    • Tebliğler
    • Genelgeler
  • Çalıştaylar
    • 8. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 7. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 5. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 4. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 3. Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 2. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 1. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
  • Medya
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Kamu spotları
  • İletişim
Search