Skip to content
SUYMERBİR
  • KurumsalExpand
    • HakkımızdaExpand
      • Birlik tüzüğü
      • Faaliyet raporları
    • Yönetim kurulu
    • Denetim kurulu
    • Genel sekreterlik
    • Personel
    • Üye birlikler
  • MevzuatlarExpand
    • Kanunlar
    • Kararlar
    • Yönetmelikler
    • Tüzükler
    • Tebliğler
    • Genelgeler
  • ÇalıştaylarExpand
    • 8. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 7. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 5. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 4. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 3. Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 2. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 1. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
  • MedyaExpand
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Kamu spotları
  • İletişim
SUYMERBİR

İŞLENMİŞ SU ÜRÜNLERİ DESTEKLEME TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2020/17)

Home / Birliğimizden Haberler / İŞLENMİŞ SU ÜRÜNLERİ DESTEKLEME TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2020/17)

İşlenmiş Su Ürünleri Destekleme Tebliği (Tebliğ No: 2020/17) 12 Haziran 2020 tarih ve 31153 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/06/20200612-8.htm

Yazı dolaşımı

Previous Previous
ORMAN KANUNUNUN 17/3 VE 18 İNCİ MADDELERİNİN UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
NextContinue
YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
Search

Haberler & Gelişmeler

  • 14. Sektörel İzleme Komitesi Toplantısı
  • Balık çiftliklerinden kaynaklanlan olumsuz durumlarının çözümü çoklu katmanlı su ürünleri yetiştiriciliği modelinden ve  deniz hıyarından geçiyor olabilir.
  • Su ürünleri yetiştiriciliğinin geleceğini de sürdürülebilir kılmanın 4 yolu
  • Su ürünleri yemlerinin geleceğindeki öngörülebilir hammadde: Böcek proteini
  • Su ürünleri yetiştiriciliği neden Z kuşağı için en uygun mesleklerden biri?

Son blog yazıları

  • Balık çiftliklerinden kaynaklanlan olumsuz durumlarının çözümü çoklu katmanlı su ürünleri yetiştiriciliği modelinden ve  deniz hıyarından geçiyor olabilir.
  • Su ürünleri yetiştiriciliğinin geleceğini de sürdürülebilir kılmanın 4 yolu
  • Su ürünleri yemlerinin geleceğindeki öngörülebilir hammadde: Böcek proteini
  • Su ürünleri yetiştiriciliği neden Z kuşağı için en uygun mesleklerden biri?
  • Çevre ile daha uyumlu su ürünleri yetiştiriciliğinde yeni adım: Çözünebilir biyohalatlar

SUYMERBIR

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının desteği ile 2004 yılında kabul edilen 5200 sayılı Tarımsal Üretici Birlikleri Kanunu ile ülkemizde üretici birlikleri kurulmaya başlamıştır.

Facebook Twitter Instagram

Hızlı erişim

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • İletişim

Kaynaklar

  • Mevzuatlar
  • Amaç ve görevler
  • Faaliyet raporları
  • Çalıştaylar

Etkinlikler

  • Etkinlikler
  • Tanıtım faaliyetleri
  • Eurofish Dergisi
  • Yemek tarifleri
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
      • Birlik tüzüğü
      • Faaliyet raporları
    • Yönetim kurulu
    • Denetim kurulu
    • Genel sekreterlik
    • Personel
    • Üye birlikler
  • Mevzuatlar
    • Kanunlar
    • Kararlar
    • Yönetmelikler
    • Tüzükler
    • Tebliğler
    • Genelgeler
  • Çalıştaylar
    • 8. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 7. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 5. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 4. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 3. Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 2. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 1. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
  • Medya
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Kamu spotları
  • İletişim
Search