10. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı Online Katılımcı FormuHome / Çalıştaylar / 10. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı / 10. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı Online Katılımcı Formu Katılımcı bilgileri Online katılım formunu doldurduktan sonra lütfen Banka Bilgileri bölümünü inceleyiniz. Hitabetiniz * Bay Bayan Adınız ve soyadınız * Tercih edilen oda tipi * Tek kişilik Çift kişilik Üç kişilik Not: Otele giriş 12 Şubat 2025 saat 14.00’ten itibaren; çıkış ise 15 Şubat 2025 saat 12.00’ye kadar olacaktır. Çalıştay programı 13 – 14 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Otele geliş tarihi * Otelden ayrılış tarihi Kurum bilgileri Çalıştığınız kuruma dair bilgiler Kurum ismi * Göreviniz * Telefon numaranız * E-posta adresiniz * Aile bireyleri Bu alanı, çalıştaya eşiniz ve çocuklarınızla birlikte katılacaksanız doldurunuz. Eşinizin adı ve soyadı 1. çocuğun adı ve soyadı 1. çocuğun doğum tarihi 2. çocuğun adı ve soyadı 2. çocuğun doğum tarihi 3. çocuğun adı ve soyadı 3. çocuğun doğum tarihi Ulaşım bilgileri Ulaşım şekli * Uçak Otobüs Şahsi araç Havayolu şirketi Kalkış saati Kalkış ili Sefer bilgileri Notlar Transfer Hizmeti sadece 12 Şubat 2025 (geliş) tarihinde ve 15 Şubat 2025 (dönüş) tarihinde yapılacaktır. Transferler, uçak saatlerine göre toplu ve belirli saat aralıklarında yapılacağından dolayı yakın saatlerde gelecek olan misafirlerin hareket saatine kadar birbirlerini beklemeleri gerekecektir. Transfer talebinde bulunacak misafirlerin aşağıda belirtilen şirket yetkilisine ulaşıp otogar veya havalimanı ulaşım şeklini ve saatini bildirmeleri gerekmektedir. Bildirilmeyen transferlerden Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği ve Ayt Ajans sorumlu değildir. Yetkili: Halil ALKAN (GSM: 0 535 788 20 84) Mail: rezervasyon@aytajans.com Ofis Tel.: 0242 244 43 13 Yaka kartı bilgileri Ad soyad * Ünvan * Çalıştığınız kurum * E-posta saklama bildirimi E-posta adresiniz, organizasyondan sonra size ulaşmak, gelişmeleri bildirmek ve son haberleri size ulaştırmak için SUYMERBİR tarafından saklanacaktır.