5.Çalıştay SunumlarıHome / 5.Çalıştay Sunumları 1 . Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Dünü – Bugünü 2 . Balık Hastalıklarının Ülkesel Durumu 3 . Mevzuat 4 . Tarsım 5 . Kültür Balığının İnsan Sağlığındaki Yeri 6 . Muğla Bölgesi Alabalık Sağlığı Sorunları Ve Çözüm Önerileri 7 . Aşılama Ve Aşı 8 . Levrek Ve Çipura Balıklarında Hastalıklarda Histopatolojik Bulgular 9 . Doğu Karadeniz Bölgesindeki Alabalık Hastalıkları 10 . Su Ürünleri İşletmelerinde Sürdürülebilir Verimlilik 11 . İskele Ve Depolama İhtiyacı 12 . Yatırım Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Önerileri 13 . Ziraat Bankası Su Ürünleri Kredisi 14 . Balık Besleme 15 . Balık Yemlerinde Kullanılan Ham Maddeler 16 . Kapalı Devre Su Ürünleri Yetiştiriciliği 17 . Oksijen Gaz Sistemleri 18 . Orkinos Besiliciği 19 . Kalite Yönetimi 20 . Sertifikasyon Süreci