Skip to content
SUYMERBİR
  • KurumsalExpand
    • HakkımızdaExpand
      • Birlik tüzüğü
      • Faaliyet raporları
    • Yönetim kurulu
    • Denetim kurulu
    • Genel sekreterlik
    • Personel
    • Üye birlikler
  • MevzuatlarExpand
    • Kanunlar
    • Kararlar
    • Yönetmelikler
    • Tüzükler
    • Tebliğler
    • Genelgeler
  • ÇalıştaylarExpand
    • 8. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 7. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 5. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 4. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 3. Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 2. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 1. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
  • MedyaExpand
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Kamu spotları
  • İletişim
SUYMERBİR

SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ KAPSAMINDA ALABALIK KULUÇKAHANELERİNDE DAMIZLIK ALABALIK DESTEĞİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2021/49)

Home / Birliğimizden Haberler / SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ KAPSAMINDA ALABALIK KULUÇKAHANELERİNDE DAMIZLIK ALABALIK DESTEĞİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2021/49)

Su Ürünleri Yetiştiriciliği Kapsamında Alabalık Kuluçkahanelerinde Damızlık Alabalık Desteğine İlişkin Tebliğ (Tebliğ no:2021/49) 17 Aralık 2021 tarih ve 31692 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/12/20211217-10.htm

Yazı dolaşımı

Previous Previous
SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ DESTEKLEME TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2021/48)
NextContinue
BALIK HASTALIKLARI VE SAĞLIĞI ÇALIŞTAYI
Search

Haberler & Gelişmeler

  • 14. Sektörel İzleme Komitesi Toplantısı
  • Balık çiftliklerinden kaynaklanlan olumsuz durumlarının çözümü çoklu katmanlı su ürünleri yetiştiriciliği modelinden ve  deniz hıyarından geçiyor olabilir.
  • Su ürünleri yetiştiriciliğinin geleceğini de sürdürülebilir kılmanın 4 yolu
  • Su ürünleri yemlerinin geleceğindeki öngörülebilir hammadde: Böcek proteini
  • Su ürünleri yetiştiriciliği neden Z kuşağı için en uygun mesleklerden biri?

Son blog yazıları

  • Balık çiftliklerinden kaynaklanlan olumsuz durumlarının çözümü çoklu katmanlı su ürünleri yetiştiriciliği modelinden ve  deniz hıyarından geçiyor olabilir.
  • Su ürünleri yetiştiriciliğinin geleceğini de sürdürülebilir kılmanın 4 yolu
  • Su ürünleri yemlerinin geleceğindeki öngörülebilir hammadde: Böcek proteini
  • Su ürünleri yetiştiriciliği neden Z kuşağı için en uygun mesleklerden biri?
  • Çevre ile daha uyumlu su ürünleri yetiştiriciliğinde yeni adım: Çözünebilir biyohalatlar

SUYMERBIR

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının desteği ile 2004 yılında kabul edilen 5200 sayılı Tarımsal Üretici Birlikleri Kanunu ile ülkemizde üretici birlikleri kurulmaya başlamıştır.

Facebook Twitter Instagram

Hızlı erişim

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • İletişim

Kaynaklar

  • Mevzuatlar
  • Amaç ve görevler
  • Faaliyet raporları
  • Çalıştaylar

Etkinlikler

  • Etkinlikler
  • Tanıtım faaliyetleri
  • Eurofish Dergisi
  • Yemek tarifleri
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
      • Birlik tüzüğü
      • Faaliyet raporları
    • Yönetim kurulu
    • Denetim kurulu
    • Genel sekreterlik
    • Personel
    • Üye birlikler
  • Mevzuatlar
    • Kanunlar
    • Kararlar
    • Yönetmelikler
    • Tüzükler
    • Tebliğler
    • Genelgeler
  • Çalıştaylar
    • 8. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 7. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 5. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 4. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 3. Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 2. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 1. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
  • Medya
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Kamu spotları
  • İletişim
Search