Skip to content
SUYMERBİR
  • KurumsalExpand
    • HakkımızdaExpand
      • Birlik tüzüğü
      • Faaliyet raporları
    • Yönetim kurulu
    • Denetim kurulu
    • Genel sekreterlik
    • Personel
    • Üye birlikler
  • MevzuatlarExpand
    • Kanunlar
    • Kararlar
    • Yönetmelikler
    • Tüzükler
    • Tebliğler
    • Genelgeler
  • ÇalıştaylarExpand
    • 8. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 7. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 5. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 4. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 3. Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 2. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 1. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
  • MedyaExpand
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Kamu spotları
  • İletişim
SUYMERBİR

SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ KAPSAMINDA ALABALIK KULUÇKAHANELERİNDE DAMIZLIK ALABALIK DESTEĞİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2021/49)

Home / Birliğimizden Haberler / SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ KAPSAMINDA ALABALIK KULUÇKAHANELERİNDE DAMIZLIK ALABALIK DESTEĞİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2021/49)

Su Ürünleri Yetiştiriciliği Kapsamında Alabalık Kuluçkahanelerinde Damızlık Alabalık Desteğine İlişkin Tebliğ (Tebliğ no:2021/49) 17 Aralık 2021 tarih ve 31692 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/12/20211217-10.htm

Yazı dolaşımı

Previous Previous
SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ DESTEKLEME TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2021/48)
NextContinue
BALIK HASTALIKLARI VE SAĞLIĞI ÇALIŞTAYI
Search

Haberler & Gelişmeler

  • REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
  • Kapalı alanda karides yetiştiriciliğine yatırımcı bakış açısı – Bölüm 1
  • Kril bazlı yemler, Çipura larvalarının hayatta kalma oranını arttırıyor
  • Yemlerde kullanılan deniz balıklarının yerine daha sürdürülebilir hammaddeler kullanılabilecek mi?
  • Gökkuşağı Alabalığı’nın bağışıklığında yeni keşif

Son blog yazıları

  • Kril bazlı yemler, Çipura larvalarının hayatta kalma oranını arttırıyor
  • Yemlerde kullanılan deniz balıklarının yerine daha sürdürülebilir hammaddeler kullanılabilecek mi?
  • Gökkuşağı Alabalığı’nın bağışıklığında yeni keşif
  • Kabuklu deniz ürünleri yetiştiriciliğindeki çiftlik koşullarına ışık tutan yeni bir IoT sensörü
  • Fitobiyotikler, yetiştiricikte karşılaşılan enfeksiyonlarla mücadelede sürdürülebilir bir yol olarak umut vaat ediyor

SUYMERBIR

T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığının desteği ile 2004 yılında kabul edilen 5200 sayılı Tarımsal Üretici Birlikleri Kanunu ile ülkemizde üretici birlikleri kurulmaya başlamıştır.

Facebook Twitter Instagram

Hızlı erişim

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • İletişim

Kaynaklar

  • Mevzuatlar
  • Amaç ve görevler
  • Faaliyet raporları
  • Çalıştaylar

Etkinlikler

  • Etkinlikler
  • Tanıtım faaliyetleri
  • Eurofish Dergisi
  • Yemek tarifleri
  • Kurumsal
    • Hakkımızda
      • Birlik tüzüğü
      • Faaliyet raporları
    • Yönetim kurulu
    • Denetim kurulu
    • Genel sekreterlik
    • Personel
    • Üye birlikler
  • Mevzuatlar
    • Kanunlar
    • Kararlar
    • Yönetmelikler
    • Tüzükler
    • Tebliğler
    • Genelgeler
  • Çalıştaylar
    • 8. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 7. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 6. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 5. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 4. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 3. Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 2. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
    • 1. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı
  • Medya
    • Fotoğraflar
    • Videolar
    • Kamu spotları
  • İletişim
Search