Neden Kültür Balığı
- Kültür balığını yılın her zamanı taze bulmak mümkündür
- Kültür balığının fiyatları yıl içerisinde fazla değişim göstermemektedir
- Kültür balıkları doğal hammaddeler içeren yemler ile beslenir
- Kültür balığında gıda güvenliği riski oldukça düşüktür
- Kültür balığı doğanın korunmasına aktif katkı vermektedir
- Kültür balığında ağır metal, antibiyotik ve kimyasal madde birikimi söz konusu değildir
- Kültür balığı et kalitesi bakımından güvenilir ve lezzetlidir
- Omega-3 yönünden zengindir. Beslenme uzmanları tarafından vazgeçilmez olarak kabul edilir
- B ve D vitamini yönünden zengindir
- Kalsiyum, demir, fosfor ve iyot içerir
- Kalp krizi, felç, yüksek tansiyon gibi hastalık riskini azaltır
- Kültür balığı soğuk zincir bozulmadan, hasattan sofranıza kadar güvenli bir şekilde gelmektedir
- Sağlıklı kilo kontrolünü sağlar.
- Obeziteyi önler
ÜLKEMİZDE ÜRETİLEN KÜLTÜR.
BALIĞININ ÜÇ TANESİNDEN BİRİ AVRUPA’DA TÜKETİLİYOR
PEKİ, BİZ NEDEN TÜKETMİYORUZ?